Jag är inte bara en mode blogg utan har även akademisk utbildning

Exclusive ställer följande fråga:
Vad mycket du är utbildat till . Men nu undrar jag bara vad man utbildar sig till om man utbildar sig till lingvistik? Dum fråga jag vet , men det är bättre och fråga än att inte fråga alls !

största mode blogg

Svar: Om man inte ställer frågor förblir man dum. Lingvistik innebär ett uppbyggnad av ett språk. Jag har studerat lingvistik 30 p (1 termins universitetsstudier) för att höja min egen språkförståelse då jag är dyslektiker så är det till min fördel att kunna vissa regler inom språket. Jag har en mode blogg, men jag vill även ha studier. Man studerar då olika språk och jämför språken med varandra. Man lär sig även vilka språk som är släkt med varandra.

Visste du att språket ändras hela tiden och att det är den senaste generationen som bestämmer hur den ska ändras. Tänk bara på ordet potatis hur det uttalades förr och nu. Nu uttalar vi den med ett långt A medan man på början an 1900-talet uttalade den med en kort A.

4 comments / Add your comment below

  1. Tack för att du tog dig tid och svara på min fråga.

    Du har rätt i det du skrev Frågar man inget så får man inget veta. Det är intressant hur man uttalar visa ord nu jämförelse med hur man gjorde förr i tiden. Det är bara synd att dem här gammla orden försvinner.

    Som när man läste Kulla Gulla serien. Vissa ord där fick jag fråga mormor om vad dem betyde. Som kriter hur ofta använder man det idag?

    Tack igen för att du svara på min fråga. Ha en underbar kväll !

  2. Du verkar vara lite borta i din skalle. Du studerar lingvistik men kan fortfarande inte stava korrekt. Du är då född dum och skyll nu inte i från dig. Om du är mogen för din ålder är Kungen en min pappa.

Lämna ett svar