Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Inredningen ska skrika klass och stil

För mig är lyckad inredning när möblerna skriver klass och stil. För jag orkar inte med lapptäcken och kuriosa från loppis.

Det är otroligt roligt att gå på loppis, men jag har mycket svårt för grejer där det lyser om att det är loppis och kuriosa. En familj jag känner köpte en gång en gammal rokoko vitrinskåp. I detta vitrinskåp fanns bestick som var 150 år gamla och det handlade inte om någon släktklenod. De hade köpt allt rakt av både vitrinen och allt som fanns i skåpet. Jag mår illa när jag ser bestick som är begagnade och tycker det bara är skräp och inte någon prydnad för hemmet.

Detta för mig är Big No där man har samlat allt ruttet på en och samma ställe. Du kan blanda gammalt med nytt, nytt med nytt men aldrig gammalt med ruttet som ovan bild.

Jag föredrar möbler som ser nytillverkade ut och som har klass över sig. Det ska både vara mysigt, men framförallt ska möblerna har riktig stil dvs vara stilrena som nedan möbler från soffadirekt.

Tv hylla från märket Enslöv Mediabänk valnöt bred så att du får plats med mycket grejer. Inte bara tv utan även några DVD filmer på plats också. Till detta kan du även använda dig av en mindre tv hylla från märket Enslöv. Det blir bara snyggt att kunna lägga dessa två möbler bredvid varandra.

Erkänn att nedan möbel är stilrena och passar även som bara förvaring. Jag har en liknande hemma som är lite högre där jag förvarar mina porslindockor i.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »