Inredning slott och koja

Är du som jag svag för all typ av inom inredning slott och koja?

I samarbete med PJ Parkettgolv AB

En drömsemester för mig är att bo på ett slott och därför är jag en flitig slottbesökare. Kanske är jag född i fel tid och känner mig malplacerad i vår moderna tid. Jag har aldrig gillat denna moderna tid. Det enda jag gillar med modern tid är att man kan skapa filmer för jag är en filmälskare. Samt så gillar jag att blogga och göra min röst hörd, vilket hade varit en omöjlighet om jag vore född på medeltiden.

Något som jag egentligen har fastnat mest för gällande medeltid är faktiskt inredningen. Jag gillar den tidens dekorationer av väggar, fönster och dörrar. Det är viktigt med snygga golv både inomhus, utomhus och på en veranda. Ska du dessutom sälja ditt hus så stiger värdet om du har nya golv. Detta kan du få hos PJ Parkettgolv AB. De har dessutom klassisk fiskbensparkett som blir supersnygtt i alla hem och inredningsstilar. Företaget PJ Parkettgolv Ab finns i Stockholm och det är också där de finaste husen finns.

‘Bakom mig ser ni en stor dörr som tillhör Skokloster slottet som jag besöker med jämna mellanrum. Jag besöker alla slott flera gånger annars får min själ ingen ro.

När det gäller dörrar så funderar jag på att byta alla dörrar i mitt hem inom en snart framtid. Jag kommer givetvis att välja dörrar som är så klassiska som möjligt. Helst ska det vara med fönster så att man kan se igenom alla rum. Man kan ju ha täckta dörrar till sovrum och badrum, men till kök och vardagsrum så vill jag ha genomskinliga dörrar dvs det ska vara glas så att man ser rätt igenom.

Det finns även andra inredningsdetaljer som du kan justera för att få ditt hem liknande ett slott. Jag har just tapetserat om min lägenhet i just turkos och guld för att det ska påminna om slott från medeltiden. Mitt nästa projekt blir dörrar till min lägenhet och söker just nu febrilt på nätet över perfekta dörrar.

 

Lämna ett svar

Translate »