Inredning med spabad utomhus

Jag håller på att renovera min lägenhet för att lämna tillbaka den och köpa en insatslägenhet i stället. Jag kommer då att köpa mig en dubbelt så stor lägenhet.

I samarbete med Folkpool

badspa
Foto: Ali Shezad Bawangaonwala från Borås
Jag älskar att bo riktigt stort så att jag får känslan av ett slott. Jag får nästan klaustrofobi när jag kliver in i små rum. Jag gillar riktigt stora rum där man samtidigt kan ha ett badkar i samma rum som man brukade ha på 1700 talet på olika slott runt om i Europa.

Alla bad säljs endast genom utbildade auktoriserade återförsäljare, vilket innebär att de är utibldade och vet vad de talar om när du rådfrågar dem. Jag hade även velat ha en spabad utomhus i solen när det är riktigt varmt ute. Jag kan alltid bo på ett ställe med en stor balkong och sitta ute i min egen balkong. Var hemma hos svägerskan häromdagen och hon har den största balkong jag någonsin hade sett i mitt liv. I hennes balkong hade dessa suttit perfekt speciellt varma dagar med en spabad. Om det blir lite kallare så önskar jag inglasad balkong och sedan sitta året ut och bada utomhus.

Varför spabad från Folkpool enligt mig som bloggare?

• De erbjuder fler än 40 olika modeller så nog hittar du en modell som du själv kommer att fastna för.
• Alla spabad är välisolerade för god driftsekonomi
• Automatisk rening ger enkel skötsel så slipper du stå där och skrubba och rengöra den.
• Ozonrening ingår i alla bad
• Låsbart, 10 cm tjockt termolock ingår
• 1 års gratis allrisk försäkring ingår* så bada på hur mycket du vill första året.
• 5 års självriskreducering* Så du kan även bada de 4 resterande åren också men kanske en aning försiktigare tänk på självrisken.

Lämna ett svar

Translate »