Inredning för dig som är mörkrädd

Jag vill inreda hela min lägenhet i ljus färger

Sponsrat inlägg i samarbete med Hem Comp lux

När jag växte upp så var jag rädd för Mupparna och fragglarna. Så fort jag blev ensam så var jag rädd att mupparna eller fragglarna skulle dyka upp. Därför är det viktigt för mig att sova med tänd lampa och har nog aldrig i mitt liv sovit med släckt lampa.

 

biokamin_biopejs_skagen

Jag vill ha vita eller rosa väggar och ljusa möbler. Till dessa skulle jag vilja ha en fin matta och massor av belysningar. Nu finns det så att man kan ha  strålkastare i huset som även sprids utanför huset eller ljus inomhus som riktar sig ned som på bild nedan. Dessa hittar du hos Hem Comp lux.

Ny delägare på ett av mina bolag

I dag har jag varit på kontoret hela dagen då vi har haft möte med en av våra nya delägare som kommer att bli en i vårt teasm. Vi kommer även flytta vårt kontor till samma gata fast ett annat nummer. Vi kommer ha kvar en del av vår verksamhet på samma adress och få ännu ett nytt kontor då vi börja växa ur denna lokal.

I den nya lokalen vill jag ha massor av belsyning för att jag gillar romantik även om det är ett kontor vi talar om. För om man inreder det romantiskt kommer våra kunder bli kära i vår verksamhet. Om sanningen ska fram så är jag också väldigt mörkrädd och behöver all belysning som det bara går att få.

 

 

Kommentera