Industristaden förbjuder cigaretter helt

Det finns ett bostadsområde i Uppsala som heter Industristaden med nybyggda lägenheter. Jag har själv en lägenhet där som jag hyr ut.

Jag har fått veta att det är helt förbjudet i det område att röka cigaretter. Du får helt enkelt inte ens gå ut för att röka och att stå i balkongen är strängt förbjudet. Jag önskar att de kunde förbjuda rökning på balkongerna i det bostadsområdet som jag bor i nu också. Det finns inget värre än när jag öppnar min balkong på sommaren och att grannen röker på sin balkong. Jag känner direkt lukt av rök och det besvärar mig otrolig mycket.

Nu finns en mycket smart lösning på detta och det är elektroniska cigaretter från E cigg Online. Jag gav ett par elektroniska cigaretter till killen som jag hyr ut min lägenhet. Dagen efter kom han till en galleria jag jobbar på och rökte inomhus. Tänk så bekvämt att sitta på ett café och röka inomhus?

elektroniska cigaretter
Här finns massor av startpaket att välja bland för dig som vill sluta röka eller behöver röka på platser där cigaretter är förbjudna.

På denna sida kan du även beställa olika smaker som smakar helt naturligt. Tur för dessa cigaretter så att fler och fler människor helt kan sluta röka. Jag får allergisk reaktion direkt när någon röker i min närvaro. Klarar inte ens av att gå förbi någon utomhus som röker.

elektroniska cigaretter
Massor av olika härliga smaker för användning av elektroniska cigaretter.

Kommentera