Imponera på dina kunder genom din inredning

Sponsrad inlägg i samarbete med Canvasbutik

Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck sägs det och detsamma gäller din arbetsplats när det gäller hur du vill att folk ska uppfatta dig.

Det bästa du kan göra om du ska bjuda in kunder är att tänka på din inredning. För all inredning berättar vem du är såsom dina kläder avslöjar vem du är. Om du nu är en lyckad företagare så ska du också föregå med gott exempel.

Du ska inreda ditt kontor både med gammal och nytt så du får den där känslan av shabby chic dvs modernt blandat med typ Marie Antoinette färger. Jag älskar att inreda med ätbara djur såsom höns, gris och getter. Alla dessa vackra tavlor kommer från Canvasbutik. Samt även allt som är ätbart som mat och dryck. Jag älskar helt enkelt att jobba med livsmedel och kommer säkert göra det hela livet. Jag vill att möbler och tavlor ska tala om vem jag är och representera mitt innersta. Jag ska inte behöva lägga energi på att tala om vem jag är utan detta ska min inredning göra i stället för mig.

Jag är sorten som tex aldrig brukar sitta och försöka övertyga kunder om att jag är en ärlig person. Detta kommer folk läsa av oavsett hur mycket energi man än lägger på för att övertyga folk om det. Om du är en ärlig person så kommer folk känna på sig det så du kan bespara dig den energin. Du behöver då inte heller tala om vad du gillar för inredning för din inredning kommer också att kunna tala sitt tydliga språk. Tex hemma har jag bara en stor tavla som är rokoko och den beskriver mig utförligt. Den köpte jag i Paris en gång i tiden när jag var väldigt nöjd med allt. Jag är sorten som är en otrolig nöjd människa och är en otroligt psykisk stark person också. Jag vill även att min inredning visar hur nöjd jag är med livet. Inredningen och de tavlor jag väljer ska också tala om hur mycket jag älskar mig själv. En person som älskar sig själv älskar att äta gott och leva gott. Folk som bantar och tränar ihjäl sig själva är nog inte riktigt nöjda med sig själva. Man ska vara en livsnjutare och de tavlor jag visar här från Canvasbutik är exakt det som representerar den jag är som affärskvinna ända ut i fingerspetsarna.

De har även ramar som du kan beställa samt så kan du göra egna tavlor hos dem.

Lämna ett svar