Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

I väntan på tv teamet

I fredags så var ett tv team hos mig för att filma mig och jag kan ännu inget avslöja förrän i mars.

Det jag kan avslöja är att i mars så kommer jag åter att synas på tv rutan. För mig är det då viktigt att kunna servera första klass för mina gäster och denna gång kom all fika från Waynes Coffee. Jag har haft det fantastisk roligt med tv teamet och de var flera personer som åkte från Stockholm ända till Uppsala för att filma mig inför ett nytt projekt som är på gång. Jag har skrivit under avtal om att inget avslöja så kära läsare ni får vänta tills mars innan jag yppar ett ord om vad som är på gång.
waynes coffee
I bakgrunden ser ni min roll-ups samt bilder av mig och prins Daniel.
En annan sak som är väldigt viktigt för mig på speciella dagar är bra bilder. Är du företagare och behöver proffsiga bilder så kan jag rekommendera Fotograf Stockholm PMAGI AB.
PMAGI AB skapar proffsigt visuellt material inom foto och video till företagskunder inom alla olika branscher. Nya kunder får just nu 25% rabatt på videoproduktion och 10% på fotouppdrag som beställs före 1 mars 2016. Ungefär samma datum som när jag kan avslöja vad tv team gjorde hemma hos mig. PMAGI AB fotografer jobbar både på plats ute hos kunderna och i deras stora studio i Stockholm med bl a reklam, porträtt, produkter, företagsprofilering och event. De hjälper er med hela produktionen och erbjuder offert med fast pris på alla uppdrag. Det låter så roligt att de kan följa dig överallt för att ta bilder av dig. Man borde kanske anlita dem för olika företagsevent också samt för att få lite roliga mingelbilder.
Nu ska jag i väg till Kista som ligger i Stockholm för jag älskar att äta mat där samt att få shoppa lite. På fredag möter jag ett företag med en advokat närvarande för ett avtal vi sak förhandla fram tillsammans.
Sponsrad inlägg

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »