I höst ska jag satsa på snygga underkläder

Jag älskar snygga underkläder

Sponsrat inlägg i samarbete med L.stugan

Anledningen till att jag älskar dessa underkläder är för att jag vill använda dem vid ett speciellt tillfälle. Man ska inte vänta till ett speciellt tillfälle sägs det utan göra var dag till något speciellt. Fast jag vet när jag tycker att det kommer något speciellt i mitt liv och jag väntar på det. Det är egentligen två saker jag väntar på och när ett av dessa saker kommer så vet jag att jag har kommit till mitt mål. Det handlar först och främst att gå ner lite i vikt så att jag passar bättre i snygga underkläder och inte ser ut som en miss piggy i dessa underkläder.

Jag vill heller inte vara för smal för jag vill behålla mina former och jag brukar inte gå ner i byst även om jag bantar som tur är.

Något snyggt som jag har hittat är nedan Babydoll som kommer från stugan. Bara namnet säger att du kan hitta massor av fina underkläder efter din egen lust där av namnet Lusthuset. Jag är en obotlig romantiker och jag känner inte någon som är mer romantisk än mig själv. Jag gillar det unika och jag gillar det som ingen annan gillar. Om någon gillar samma musik som mig då slutar jag gilla musiken.

Kommentera