Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

I fablernas värld lyckas en entreprenör utan att synas

Den 5-7 november kommer jag att befinna mig på den Stora Företagsmässan i Älsvsjömässan för att marknadsföra Veckomagasinet.

Jag kommer då vara i sällskap med bl.a Anna Nilsson som har bloggskola. Jag kommer berätta mer om bloggskolan när jag själv har gått igenom den lite. Där finns även en video med mig där jag berättar hur jag har lyckats bli så stor bloggare som jag är.

För att lyckas marknadsföra dig är det viktigt att du som företagare har en Roll up som beskriver ditt företag och lyfter fram det bästa med just ditt företag. Jag har fått hjälpa med min Roll up av riktiga proffs från företaget E Roll up.

stora företagsmässan
Klicka på bilden

Nedan ser ni flera entreprenörer som jag ser upp till och har på min Roll Up. Finansministerns nya tjej Dominika från företaget Mafioso AB, Prins Daniel, Robert Aschberg och Tomas Ledin. Min slogan är “I fablernas värld lyckas en entreprenör utan att synas”

stora företagsmässan
Min roll up för Veckomagasinet

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »