I dag ska jag möta andevärlde

 I kväll börjar medialutvecklingskursen igen. Jag ska få träffa alla gammla godingar samt deras anhöriga från andevärlden. I kväll kommer jag att berätta om mina upplevelser.
I morgon ska jag dessutom börja rida igen på Islandshästarna men först ska jag hämta mina ridbyxor från Ralph Lauren som är på Jaber modehus i Uppsala.

 

Så här ser min veckoschema ut:

Måndagar: medial utvecklingskurs

Onsdagar: Affärspresentation

Torsdagar: Ridkursen på Islandshästar
På dagarna jobbar jag inom 3 företag och på kvällarna är det ovanstående som gäller. Jag har fingertoppskänsla för affärer. Vill ni bli rika ska ni fortsätta följa bloggen. Om jag med min dysleksi kan bli rik kan även ni bli rika.
Den borde heta “följ bloggen med järnkoll” Klicka på + så följer ni den.

Ronaldinho har blivit dissad rejält av mittfältaren Johanna Almgren.

11 comments / Add your comment below

 1. Kopia av registreringsbeviset, från Bolagsverket.

  Bara att dölja adress, reg nr, MEN man ser äktheten och att företaget existerar. PRONTO bruden!

 2. Jag håller på och skriver ett inlägg om provokativa bloggar, du nämns i inlägget.

  Är det okej, eller vill du att jag tar bort ditt namn?

  Det kommer stå såhär

  blondinbella gör det.

  kissie gör det.

  hertiginnan gör det.

  provocerar.

  och sen lite mer text, är det okej? =)

 3. Andevärlden är något som verkligen facinerar mig. Jag är helt övertygad om att man går vidare efter döden och att vi då återser våra nära och kära. Vad är det för kurs du går? Lär man sig arbeta med de förmågor man redan har eller lär man sig hitta sina förmågor? För inte kan det väl vara så att alla har möjlighet att ta kontakt med andra sidan?

Lämna ett svar