Hyra slottskök för en dag

I dag är det sista dagen jag jobbar och sedan ska jag till ett slott strax utanför Stockholm där jag har hyrt deras kök för att laga de finaste turkiska rätterna från medeltiden Osmanska riket.

Nedan kök kommer vi vistas på i två dagar och jag var där tidigare i dag och lagade maten för att kunna njuta av den i två dagar fram tillsammans med min partner. Det var redan dukat när jag kom och det är inte vi som tar hand om disken heller.

Jag känner ägaren till slottet så detta är inte ett samarbete som man kan tro om mig som bloggare. Ni läsare kan tyvärr inte hyra denna jag har hand om den i en vecka tills ägarna är tillbaka. De funderar även på att säja hela slottet i framtiden.

Alltid när man är på väg till detta slott så ser man slottskatten titta ut genom fönstret. Jag tycker att denna katt liknar en av mina svägerskor som kallas för Lady Di.

Så här fin blev den turkiska maten som kallas för äggplanta kebab. Du tar helt enkelt äggplantan och skivar i tunna skivor som du sedan varvar med kryddad köttfärs.

Jag var där ensam i morse och gjorde i ordning maten och då brukar jag ta med mig min laptop för att titta på Magnificent Century som är en serie som handlar om Sultaner från Osmanska riket.

Lämna ett svar