Hyr villa utomlands och lägg pengarna på annat

Sponsrat inlägg i samarbete med Interhome.se

Jag var och tog blodprover i dag då berättade sjuksköterskan för mig att hon hade varit på semester och hyrt en lägenhet. Nära lägenheten fanns också sjö och pool vilket gjorde det enkelt för henne och hennes barn.

Att bo på hotell under semestertider är nästan halva semesterkostnaderna. Man kommer mer billigt undan om man är en stor familj och hyr lägenhet i tex Porec. Jag vill så gärna åka till Kroatien efter att ha sett dokumentären om hur ett krig startade kring deras kronprins för länge sedan. Jag vill då hyra en lägenhet i Porec och följa denna familj. Du kan även hyra ett hus i Spanien, eller en stuga i Sverige, eller varför inte hyra en villa i Italien. Jag kommer då satsa på villa i Italien eftersom det är det land jag är som mest nyfiken på just nu. Jag kan ej språket, men jag vet att de är duktiga på internationella språk. Sedan så hoppas jag också att invånare kan engelska för då klarar man sig galant. I Frankrike och Tyskland verkade ingen förstå engelska för de ansåg att deras eget språk var ett internationellt språk.

Ska man hyra villa så blir det billigare i längden och man kan då äta ute när man vill och shoppa loss i det nya landet. Det som också är bekvämt med villa i stället för hotell är att du kan köpa hem närproducerade varor och laga egen mat. Du kan även bjuda hem dina grannar på en trevlig kvällsmåltid. Eller varför inte fråga grannarna om man inte kan göra matlagningskursen en gång per dag hos någon av er. På detta sätt får du lära dig laga italiensk mat och du själv kan lära ut svenska köttbullar till dina grannar.

Du har också tillgång till natur, bad och massa annat skoj om du hyr en egen villa. Du kan även hyra i Sverige om du inte vill åka utomlands. Tex om du ska åka med husvagn över hela Sverige så kan det vara bekvämt att då stanna upp i en stuga som ni har hyrt som också ligger nära vatten.

Jag älskar picknick mer än vad jag älskar havet. Jag är sorten som badar en gång kanske 2 ggr i veckan och sedan vill jag bara softa och njuta av vin, baguette och vindruvor. Jag är en livsnjutare ut i fingerspetsarna och folk verkar inte förstå att jag är en sådan då jag konstant får höra “sluta stressa”. Jag är ingen stressapa jag är lika lugn som en ko som aldrig sett på en actionfilm.

Ta med dig ditt husdjur också eftersom du bor i villa.

Lämna ett svar