Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Hyllat hårmärke – äntligen i Sverige

Ser ditt hår torrt och livlöst ut? Nya hårprodukterna från Macadamia har skördat stor framgång i Sverige och man kan läsa om deras fantastiska egenskaper i var och varannan skönhetsblogg.

– Hårmasken är en av våra absoluta storsäljare, berättar Michael Gegerfelt, vd för Sveriges största beautyshop på nätet Eleven.se.

Läs om produkterna här

Många svenskar tycker att det är svårt att hitta bra hårprodukter som gör håret snyggt och lättskött. När Macadamia Natural Oil introducerades i Sverige växte namnet snabbt och blev ett av de mest populära märkena på marknaden.

“Rekommenderar denna inpackning för alla. Det är den bästa jag har provat! Gör mitt färgade svintohår alldeles mjukt och underbart”

/ Skrivet av en nöjd användare

Macadamians populära produkter:

  • Reparerande mask
  • Helande oljesprej
  • Fuktgivande schampo
  • Serie för fint hår
  • Vårdande balsam
  • Oljebehandling
  • Återfuktande balsam

Gjort på näringsrika oljor

Den reparerande hårmasken har det skrivits oerhört mycket om både i bloggar och tidningar.

– Den är väldigt populär. Hårmasken har en återuppbyggande effekt och ger torrt och skadat hår vitalitet, säger Michael Gegerfelt.

– Repair Masque ger en näringskick till sommartrött hår. Många kunder säger att de får en helt ny elasticitet och glans efter en kur.

En anledning till att användarna har hyllat produkten till skyarna sägs vara dess unika sammansättning av två av världens mest näringsrika och dyrbara oljor – macadamiaolja och arganolja.

”Helt underbar. Kan bara stämma in i lovsången. Som jag har letat efter något som verkligen fungerar på mitt slitna kraftiga hår! Jag blev helt förbluffad över resultatet. Jag måste bara köpa mer! Rekommenderas starkt”

/ Skrivet av en nöjd användare

Helverkande kur för trött hår

Om du vill skämma bort dig kan du köpa hela setet som får ditt hår att bli naturligt vackert. I paketet ingår schampo, helande oljesprej och återfuktande rinse.

”Detta är den absolut bästa inpackningen jag testat. Följer man anvisningarna och låter den verkar i minst sju minuter så får du fantastiskt glansigt och välskött hår oavsett hur slitet det är. Dessutom luktar det gudomligt”

/ Skrivet av en nöjd användare

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »