Hur provocerar man en ofrivillig singel?

Sponsrat inlägg i samarbete med nätdejtingtips.se

En gång i tiden umgick jag med en tjej som hade varit singel alldeles för länge. Jag jobbade då i nära anslutning till en bokhandel. Varje år var det stor bok rea som pågick över hela landet. När denna bok rea kom till Uppsala så fick man alltid syn på nya böcker. En sak fick jag lära mig gällande böcker var att det var färskvara. En bok som kommer ut blir som livsmedel för gammal och ingen köper gamla böcker. Då menar jag inte antika böcker från antikvitet utan böcker som är ganska så moderna.

Jag och min ofrivilliga singel väninna plöjde runt böckerna under en hel dag. Min väninna var glad och hittade massor av bra böcker som hon tänkte köpa. Hon samlade alla böcker som hon skulle köpa på en hög nära kassan. Hon pratade och diskuterade alla sorters böcker medans hon tittade. Alla i bokhandeln kunden höra henne för hon älskade nämligen böcker. Till slut blev hon helt tyst och jag blev lite fundersam över vad som hade hänt. Tänkte hon kanske såg någon som hade dumpat henne för länge sedan och sårat henne? Nej det visade sig att hon hade hitta en bok med titeln “matrecept för singlar”.

Matrecept för singlar

Att ens kalla en bok för en sådan titel gav denna tjej en otrolig stor ångest och med det lämnade hon hela högen med böcker och gick därifrån. Hon sa också att nåde mig om jag fick för mig att köpa den boken till henne i julklapp. Hon tyckte att det var nog det värsta titeln man kunde komma på för att inte få boken såld. Vem vill ha en ångestladdad bok som ger matrecept tips för folk som är ofrivillig singlar?

Jämför populära dejtingsidor

Är du som min väninna ofrivillig singel och hatar sådana titlar som skapar ångest hos dig? Vill du få ett slut på ditt dejtande? Då kan du besöka nätdejtingtips.se och få massor av tips på var du kan hitta din andra hälft.

På denna sida kan du få massor av nätdejtingtips på olika detjtingsidor och enkelt jämföra dem med varandra. Du lär inte bli singel när du har gått igenom alla sidor.

Nu till alla hjärtans dar vill du väl inte att någon ska köpa en sådan bok med en sådan titel till dig så skynda nu och jämför dessa detjingsidor med varandra och kliv ut ur singelträsket.

Lämna ett svar