Hur ord och tankar påverkar vatten enligt attraktionslagen (tankens kraft)

Jag är inte skrockfull utan jag lever bara i enlighet med universums lagar dvs attraktionslagen.

Jag har lagt två tomater i varsin burk. Den ena burken har jag skrivit fina ord som Jesus, kärlek och tacksamhet. Den andra burken har jag skrivit Hitler, hat och krig. Den tomaten som har fina ord kommer att överleva längst och detta ska jag bevisa för folk.

Tomater innehåller vatten och det är vattnet som påverkas av våra ord och tankar. Hur tror ni då att vår kropp påverkas av våra ord och tankar om nu vår kropp har ca 60 % vatten? Det kommer att ta flera månader innan detta test är genomförd ordentligt då jag väntar på att tomat med negativa ord ska börja ruttna och den med positiva ord ska bevaras. Tänker du negativt så kommer även din kropp att bli sjuk och sedan kommer ditt liv också att påverkas för när du är negativ så möter du också negativa upplevelser enligt attraktionslagen.

mode business entreprenör blogg
Tomat i burk med negativa ord
mode uppsala entreprenör
Tomat i burk med positiva ord

8 comments / Add your comment below

 1. Intressant! Vet att jag läste om ett liknande test men detta gjordes på ris tror jag. Men då sades det kärleksfullt “jag älskar dig” till den ena skålen med ris och “jag hatar dig” till den andra. De hade även en tredje som inget sas till. Den som inget sas till ruttnade/blev svart först. Den som det sades “jag älskar dig” höll sig bäst längst i alla fall. Är osäker på om det var ris men principen är densamma. Lycka till med ditt experiment! Läst om hur man pratat med vatten och sedan fryst det. Det som fått kärlek till sig bildar fantastiska iskristaller och det som fått hat till sig har bildat fula kreationer. Nåja, all lycka! 🙂

  1. Det stämmer att testet gjordes med ris. Jag hade inte hört att ett av risen sade man ingenting till. Det konstiga och det jag inte förstår är att den helt utan ord enligt din text svartnade först. För jag trodde att neutral skulle ruttna efter den med “jag hatar dig” texten.

 2. Efedrin används framförallt av unga kvinnor i fitness-sammanhang för att det är fettförbrännande och det marknadsförs som bantningsmedel i olika kosttillskott.
  Det förekommer också i styrketränings-sammanhang för dess uppiggande effekt.
  Efedrin används också i styrketräningssammanhang för att definiera musklerna.
  Det vill säga förbränna så mycket av underhudsfettet så att musklerna syns tydligare.

  Läs mer om Efedrin och Reductil på http://medicinshopen.com

 3. Hej Anne!

  Vi kontaktade dig tidigare i veckan via mail. Jag vet inte om du har sett det ännu, men det vore bra om du kunde läsa det 🙂 Titta gärna i din skräppostmapp om du inte har fått det till inkorgen.

  Hälsningar,
  Emilie
  Hittarecept.se

Kommentera