Hur min hobby blev min inkomst

Jag har nu bloggat i 12 år och man kan säga att jag har växt upp med bloggen. När jag läser gamla inlägg kan jag inte förstå hur omogen jag har varit en gång i tiden. Det är som natt och dag mellan hur jag var då och den jag har blivit i dag.

Allt började som en hobby efter att jag tittade på filmen Djävulen bär Prada med min favoritskådis Merryl Streep. I början kunde jag sitta hemma flera timmar per dag och blogga. Hela mitt liv kretsade kring bloggen.

Vald till mätkigast mediaprofil i Uppsala

6 månader efter mitt bloggande blev jag snabbt stor och blev vald till Uppsalas mäktigaste mediaprofil och sedan dess varit med i press, tyck, radio och flera tv program. Jag har även haft eget radioprogram som jag sände en gång i veckan varje söndag på Studentradion i Uppsala.

Ju större jag blev desto fler företag fick upp ögonen för mig. Ju längre jag bloggade ju mer betalt fick jag för att skriva sponsrade inlägg. I dag bloggar jag heltid och alla inlägg är sponsrade.

Bloggen öppnar nya dörrar

Hade det inte varit för bloggen hade jag inte kommit i kontakt med reklamtavlan Uffe hade jag inte senare tillsammans med honom bildat 3 nya bolag.

Du kan öppna många bolag och stänga igen dem igen. Du kan starta blogg och förlora läsare. Just för att livet kan se ut så här så bör du alltid vara sparsam med energi som du använder dig utav varje dag.

Själv har jag kollat runt på att hitta just billigare energi och har hittat till som ger dig el till inköpspris vilket låter mycket billigt och bra.

5 Tips på att spara energi

1) Stäng alla lampor när du ej befinner dig i rummet
2) Jobba hellre på kvällar för då är du inte hemma för att utnyttja energi
3) Använd vattenkokare i stället för spis det går fortare
4) investera i en spis som blir varm fortare
5) Diska bara när diskmaskinen är full
6) Även om jag säger 5 tips så kommer det alltid upp ett tips till nämligen att inte tvätta kläder förrän tvättmaskinen är full.

Du ska få mer info om Götaenergi av mig.

Snabbfakta – vad är el till inköpspris något som jag undrar och därför hämtat mer info vad som menas med detta.
Rörligt elpris helt utan påslag
Månadsavgift baserad på din årsanvändning dvs använder du mindre betalar du mindre
För dig som använder upp till 40 000 kWh/år
12 månaders bindningstid samt 90 dagars löpande uppsägningstid dvs 3 månader som en vanlig hyra.

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar