Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Hur en bloggare förbereder inför en weekend resa

För mig är det något stort om jag ska resa bort på en weekend resa även om det är inom Sverige.

I samarbete med Bagasi

Som bloggare blir jag ofta tillfrågad om jag vill bo på olika spa hotell och skriva om min upplevelse. Jag känner att tiden finns inte till att åka till något spa hotell just nu. Jag driver numera 2 olika aktiebolag och det är samma delägare i båda mina bolag. Vi håller på att göra en ägarbyte på en av dem som heter Organic Investment AB. Min f.d delägare går ur och in kliver 4 andra personer. Tillsammans med dessa 4 personer driver jag redan Digimatic Partners AB. Jag som trodde att jag var tvungen att lägga ner Organic Investment. Gud vilken tur jag har och kan driva båda dessa bolag samtidigt med samma team.

Mina delägare ska nu resa till London tillsammans i business syfte. Jag kommer inte att kunna följa med då jag är mitt i något superviktigt här hemma. Jag kommer att resa i februari hade jag tänkt tillsammans med min man. Jag har förut besökt London och det är verkligen ett beroendeframkallande stad.

Så här förbereder jag mig inför en weekend resa

  1. Packa dagen innan och det gör jag med min väska från Bagasi
  2. Tandkräm, tandborste, underkläder, bok, kläder, pyjamas, smink, handkreme
  3. Jag gillar ej att packa för mycket för lite utrymme måste finnas för att kunna shoppa också, eller hur?
Weekendväska i skinn
Redo med min snygga skinnväska från Bagasi
Weekendväska i skinn
Den är bekväm att hålla i och får plats med allt som jag behöver. Mycket bra kvalité i äkta skinn dessutom.
Weekendväska i skinn
Min weekendväska är sydd för hand av Bagasis egna skräddare vilket ger den en unik och genuin karaktär.
Weekendväska i skinn
De på företaget Bagasi har noga valt ut läder som är mjukt, men som ändå ger väskan en fin form och som gör att denna weekendväska kommer att bli vackrare ju längre tiden går och ju mer jag använder den. Det gäller då att resa ofta så att den kommer till stor användning. Älskar saker som blir bättre med åren det kallar jag för kvalité.
Weekendväska i skinn
En bloggare på resande fot blir allt vanligare i dag. En bloggare behöver därför bästa kvalité av väskor och de hittade jag hos Bagasi.

Missa inte

Snart kommer bilder upp på skönhetsmässan och en hemlig inving jag är inbjuden till i kväll. Vi hörs kära bloggläsare!

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »