Hos Hypnositören flöt jag på vattnet.

Man ska inte underskatta psyket. Med vårt psyke kan vi göra mycket dels bli friska och dels bli sjuka. Jag var hos en hypnosterapeut idag. Han räknade ner från 10 ett par gånger. Där emellan talade han om hur jag skulle känna mig. Först kännde jag vattnet runt anisktet dvs resten av kroppen var i vattnet. Vattnet steg hela tiden till slut var det bara min mun som stack utanför.

Jag tänkte att hoppas inte vattnet siger ännu mer för då måste jag röra på mig och kanske hoppar till och vaknar ur hypnosen.

3 comments / Add your comment below

  1. Häftigt! Men du var medveten om omvärlden hela tiden?

    var tvungen att avliva knutte pga att hans tänder blivit för långa. När de är yngre klipper man dem men när de blir gamla klarar de inte av ingreppet och då avlivar man dem (annars svälter de ihjäl). Men han var världens finaste!

Kommentera