Hjälp en journalist om du vill synas i media?

Nu kan du synas i media genom att gå med i något som heter Hjälp en journalist.

hjälp en journalist
Hjälp en journalist genom att svara på detta

Det innebär att du då kommer få efterlysningar direkt i din mail från olika journalister vad de söker. Det är lite allt möjligt och då får du chansen att få vara med i tidningen som i normala fall skulle kunna kosta dig ca 1,5 miljoner kronor i reklamkostnader. Hur bra låter inte detta?

Jag själv provar just nu denna tjänst under 6 månader för att se vart detta leder. Så jag hoppas att jag under dessa månader kommer att kunna tjäna in vad det skulle kosta mig om jag betalade för en hel sida i Aftonbladet eller Expressen. Folk tänker nog inte på hur mycket det kostar att synas i tidningen.

Därför har jag nu en fråga till mina läsare som vill synas i media. Är du en stressad chef? Om du är det läs nedan text.

Chef om stress och status

Chef inom tjänstemannasektorn sökes för intervju om stress och status?
Vill du berätta om dina erfarenheter, av att stress anses vara priset vi får betala för framgång, i en stor fackförbundstidning?
Hör av dig i så fall! Du får vara anonym om du vill.

För att komma i kontakt med journalisten, skicka ett brev till hej@hjalpenjournalist.nu och märk det ”Stress”.

Google kurs

Nu ska jag i väg på en google kurs mot kvällen på akademiska sjukhuset med mina vänner.

Lämna ett svar

Translate »