Häxjakten på mig som och min mode & business blogg

Jag har numera en privat och skyddad blogg där man längre inte kan komma åt mina verktyg eller hacka in på min mode och business blogg.

Jag får utbildning och coaching via duktiga medarbetare på Wasabi Web AB.

Jag får in 200 kommentarer dagligen som antingen är spam, hot och folk som hänger ut andra människor eller företag som vill åka på snålskjuts och dessa hamnar numera automatisk i skräpkorgen. Det finns förutom jag en till moderator på min blogg och det är en av mina medarbetare nedan.

business blogg

De som jag samarbetar med från företaget Wasabi är Andreas Glimbrant och Nils Engvall.

busienss blogg

Nästa måndag är jag på kurs för SEO och för att mobilanpassa min blogg. Personen som ska  undervisar mig är Nils. Det blir privatlektioner som jag kommer att få med jämna mellanrum där den enda eleven är jag.

Kommentera