Hästsport och skidsport mina favoritsporter

Sponsrat inlägg i samarbete med Skistore.se

Jag har alltid älskat djur och därför har jag alltid älskat att rida och har ridit i flera år.

Något annat som jag älskar är skidor för jag minns som barn att vi fick åka skidor men då inte ner för någon backe. Vi fick åka skidor genom att gå långa sträckor med dem. Vi alla fick i första klass ställa oss på rad och bara följa fröken. Dit fröken åkte så åkte även vi små barnen. Jag förstod inte syftet med att bara gå omkring med skidor i långa sträckor. Efter ett tag började jag älska det och ville hela tiden åka skidor även om vi aldrig riktigt åkte.

Det fanns något avkopplande med just skidor för min del. Skidor har som allt annat massa olika priser beroende på modell och märke. Hos Ski store kan du hitta massa olika skidor med olika priser. Du hittar även andra saker för dina skidäventyr på den sidan som byxor, jackor för män.

Kort om Ski Store

Skistore.se grundades 2004 av bummarna Fredrik Haga och Johan Storm. De kunde även kalla detta märke för Haga kläder för Storm väder. Eftersom mycket från sidan påminner om vintertid.  2006 öppnades den första fysiska butiken på Kastellgatan i Göteborg där e-handel och butik för första gången hamnade under samma tak. E handel brukar alltid bli mer populär en fysiska butiker. Det är bra att ha fysiska butiker då kunder vill prova kläder mm. Det är mycket lättare att handla via e handel om det inte är specifika kläder. Skor är alltid lättast att handla via nätet för man känner till sin egen storlek.

Jag har varit i Göteborg en gång och älskade staden då jag tog en lång promenad i stadskärnan. Det finns även en stadspark i Göteborg där man skulle kunna som barn gå i skidor med sina klasskamrater. För jag hade önskat att vi gick med skidorna i stadsparken i Uppsala i stället för längst en lång gata i Gränby ett område i Uppsala som jag aldrig skulle vilja bo i.

 

Lämna ett svar

Translate »