Härlig gäng på besök hos mig för affärsnätverk

Jag har haft besök hos mig från olika affärsnätverk.

Jag ska själv prova mascaran, primern och aloe vera från märket  LR Health & Beauty. Det är Regina Kjellström som arbetar med detta märke. Jag kommer även att prova en peeling och den är på väg till mig.

Min psoriasis har försvunnit med en mirakel produkt

Jag själv är med i ett nätverk där min hälsa har blivit avsevärt bättre. Jag har psoriasis i mina handflator som kliar så in i he…te. Efter sex dagar så försvann denna besvärliga klåda. Jag har också fått en fuktig hy och många undrar hur jag kan ha en sådan fin hy.

nätverk uppsala
Från vänster ser ni Marica Eriksson (som jag ska skriva en bok tillsammans med), Maria Almroth, Liv och Maria Nilsson Zubenko.

 

nätverk uppsala stockholm
Yasmin och Regina i mitt kök där vi åt mat för att sedan dricka kaffe i salongen.
 LR Health & Beauty
Här har vi flyttat in i salongen för att lyssna på Reginas presentation av LR Health & Beauty system.
 LR Health & Beauty
Vi fick prova parfymer från välkända artister som Bruce Willis från märket LR Health & Beauty.

 

 LR Health & Beauty
Överallt hade Regina lagt upp varor från LR Health & Beauty.

 

 LR Health & Beauty
Det fanns nagellack, puder, mascara you name it allt i märket LR Health & Beauty.

 

 

 LR Health & Beauty
Det fanns även produkter för djur för att hålla ohyra borta. Det var aloe vera produkter och en av dem har jag fått för att prova.

 

 

Lämna ett svar