Här ska grillas utomhus

Jag väntar på inbjudna gäster för vi ska ut och grilla i min trädgård i centrala Uppsala.

För att det ska bli riktigt gott så behöver man den godaste ölen någonsin. Till detta var valet inte svårt jag valde Ginger Joe som smakar mer som cider. Ginger Jo edition är av en helt annan smak. Smakar för mig med lite päronsmak och en mycket mustigare och tyngre smak. Passar så bra till lamm och fiskrätter.

Den lamm ni ser ska jag lägga upp på grillen utomhus så att mina gäster kan riktigt njuta av ölen och lammet.

Jag brukar ha event hemma och har det nu igen med inbjudna gäster. Har även nyligen varit på en annan event som företagare och gäst. Dessa bilder kommer också upp. Vi var då i Fålhagen i Uppsala på en bostadsrättsföreningen tillsammans med en äkta munk. Munken sa att man inte ska dricka och därför är han inte med på mitt event hemma hos mig.

DSC00532

affärsmöte
Till ölen så använder vi dessa glas även om det inte är ölglas. Man ska dricka allt med klass oavsett dricka för allt smakar då bättre.

 

Lämna ett svar