Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Har ni sett att det finns lokala bloggare i Uppsala?

Det är Uppsalatidningen som har valt ut några typer från olika kvarter som ska blogga om sitt kvarter. Jag har gått in på några och de hade rusktigt många kommenterar. De hade ca noll kommentarer på varje inlägg. De borde välja bloggare från Uppsala som redan har en stor antal läsare och göra dem till sin dels lokala bloggare.

Förut bloggade jag för Uppsalavimmel och jag blev vald att få blogga där. Jag blev avstängd då jag gjorde reklam för vissa företag. Nu finns det någon annan som bloggar där och personen har också ruskigt många besökare och kommentarer. Cirka noll kommentarer finns det.

Kolla in proffsbloggarna på bloggportalen även de har ruskigt många besökare.

Varför har inte folk affärsinne?

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »