Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Har du tagit beslut att ändra på ditt liv? Då bör du läsa styr dina tankar till ett bättre liv av Mikael von Matérn

Jag har fått hem boken Styr ditt dina tankar till ett bättre liv av författaren Mikael von Matérn.

Jag som är dyslektiker behöver god tid på mig att läsa ut böcker. Jag läser böcker oavbrutet. Jag läser alltid en bok innan jag går och lägger mig och en bok har jag alltid på jobbet som jag läser i mån av tid. Denna bok har jag på jobbet.

styr dina tankar
mikael von matern

Mikael von Matérn berättar om hur vi blir påverkade av andras sanning i början av boken. Vi slutar helt att tänka själva. Jag är känd att gå min egen väg och påverkas inte av hur andra tänker. Jag kan ibland känna att människor låter som trasiga bandspelare och upprepar inlärda fakta även när de talar om attraktionslagen. Folk tänker inte själva utan vill ha någon de kan tänka efter. Tex om något inte fungerar så skyller man på att det inte var meningen och då helt plötsligt har ett undantagsregel från attraktionslagen. Attraktionslagen har inga undantag. Attraktionslagen är en logisk lag utan undantag. Där undantag läggs där, där försvinner logiken. Det är som att säga att 2+2 är fyra, men det finns undantag. Matte är logik där inga undantag får plats detsamma gäller attraktionslagen. Mycket av boken påminner mig om attraktionslagen och det är en lag jag tror blint på. Just att boken färgas av attraktionslagen gör att jag vill läsa den.

Till denna underbara bok så äter jag godis från Nellie Dellies godispåsar som BEREKLAMBYRÅ har skickat till mig.

Nellie Dellies godispåsar
Nellie Dellies godispåsar

Naturligt sötat godis från Nellie Dellies godispåsar. Fantastiskt att godisen inte innehåller socker, inga konstgjorda sötningsmedel. Nellie Dellies är något så revolutionerande som ett naturligt sötat godis med knappt några kalorier alls, men med massor av härlig smak. Äntligen ett godis som man inte behöver smyga med eller vänta med tills på lördag. Jag har fått hm Salty liqourice, Sweet liqourice, Wild Berry och Chewy liqourice bites.

Chokladbars Det unika med Nellie Dellies chokladbars är inte bara de goda smakerna, utan det som verkligen skiljer dem från andra är att de är naturligt sötade med Stevia och att de innehåller mättande kostfibrer. Inga konstigheter, bara gott. Välj mellan Marsipan med mörk choklad, Mjölkchoklad och Mörk choklad. Nellie Dellie är det första godiset i världens där man ersatt sockret med en kombination av sötningsmedel från Steviaväxten och växtfibrer. Chokladbarsen innehålller naturliga kostfibrer som ger en god mättnadskänsla och samtidigt håller blodsockret på en stabil nivå.

Vad är stevia? Stevia är ett sötningsmedel som är relativt nytt på den svenska marknaden. Det kommer ursprungligen från bladen hos en sydamerikansk växt. Därför marknadsförs det som ett ”naturligt” sötningsmedel.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »