Har du ordning och reda i hemmet?

Sponsrad inlägg i samarbete med Hemmets hjärta

Har man ordning och reda i sitt hem så har man ordning på sitt liv till 70 % enligt min forskning och jag ska gå närmare in på det och förklara för er.

Tänk er när det sker något överraskad i ditt liv som att någon på jobbet är sjuk och att du måste jobba i stället för den personen. Då kan det vara svårt att hoppa in om du stökigt hemma och var på gång med en storstädning.

Jag själv brukar aldrig storstäda för jag vill ha ordning och reda varje dag. Jag tror nämligen att livet är fullt med överraskningar och därför storstädar stort sätt varje dag. Jag är inte sorten som dammar mattor heller.

Nedan inredning har jag hämtat från Hemmetsthjärta.se som har städade, vita och stilrena inredningsvaror som jag gillar. Tex nedan som har nät på taket kan man bevara många saker i. Nu kan du även använda dig utav rabattkoden LIKQFX-483 som ger 10% på hela sortimente, bra va?

Väggkruka med fönster ger en lantlig känsla.

Gammal murstensform där du kan sätta in levande ljus

 

Lämna ett svar