Genom att föra pekfingret rytmiskt fram och tillbaka framför ögonen får man ångesten att släppa.

Göran Högberg, psykiater och forskare vid Karolinska institutet, visar den nya behandlingsmetoden ögon-rörelseterapi som hjälper dem som drabbats av posttraumatiska upplevelser att gå vidare.

Finns det någon som har provat denna behandling? Jag har provat liknande TFT tryck frihets terapi det var det värsta jag har varit med om. Terapeuten bad mig skrika på mina föräldrar fast de inte var med mig. Hon ville att jag skulle få ut all ilska. Ja ja hur naturligt är det? Det är ju pinsamt att jag ska börja skrika när jag inte ens känner för det.

6 comments / Add your comment below

  1. njae, jag syftar inte på dragon filmerna ^^ dragonbitch var något jag kom på själv ^^ jag tyckte att jag behövde ett nytt nick (: jag har inte heller sett dragon filmerna ;o men jag är kär i drakar. . och sånt ^^ (:

Kommentera