Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Galapremiären av filmen Orion med Blondinbella

Jag har varit på galapremiär på filmen Orion, som handlar om ungdomskärlek. Det kändes som om alla kända personer var där.

Alla som kom fick goodiebag och jag hämtade aldrig ut min för jag hade bråttom hem till Uppsala. Efterfesten hölls på Drottninghof precis mittemot Skandia biografen. När jag klev in blev jag fotograferad. Fotografen frågade mig var mitt sällskap var och jag sa att sällskapet inte ville vara med på mingelbilder.

filmen Orion

Vinnaren av Idol är tjejen till höger som också såg filmen Orion

filmen Orion

Johannes Brost presenterade sina döttrar för mig. Jessica Zandén som spelade mamman i filmen såg jag inte alls.

jonhannes brost döttrar orion mingelbilder

Några ur filmens skådespelare team

skådepselare uppsala orion

Regissören Elias Kababa hade dedikerat filmen till sin far född 1935

mingelbilder orion elias kababa

Huvudrollsinnehavaren Filip Berg

mingelbilder filmen orion uppsala

Isabella Löwengrip “Blondinbella” var höggravid

blondinbella mingelbilder orion

Författaren och bloggerskan Elaine Eksvärd längst till vänster.

mingelbilder blondinbella orion

blondinbella filmen orion mingel

Manusförfattaren Johan Häll från Uppsala. Producenter Thomas Aziz och Johan Häll

johan häll mingel bilder orion

Sångerskan Nanne Grönvall

orion galapremiär mingel bilder

När filmen tog slut klev alla skådepselare på scen och tog emot applåder. Med bl.a Dogge Doggelito, Fortesa Hoti (som var så mycket finare i sitt blonda hår) och Victor Linnér.

orion skådespelare team

Efterfesten för filmen Orion hölls på Drottninghof. De hade prytt hela restaurangen med bilder av filmen Orion.

Jag hade med mig min brorsdotter Emmelie Bergstedt som min gäst.

orion mingelbilder

Orion filmen börjar med en otrolig fin musik och de som har skapat musiken bor i Heidenstam Uppsala. Jag som är bloggare från Uppsala var mest nyfiken på filmen för att Orion är inspelad i Uppsala. Jag träffade Johannes Brost i Uppsala på Waynes Coffee och gjorde en intervju med honom. Elias Kababa som har gjort filmen fick Johannes Brost att ställa upp gratis i filmen. Orion kommer att bli mycket populär bland ungdomarna i Uppsala då den är inspelad i deras egna trakter.

Orion är en svensk långfilm i regi av Elias Kababa, med bland andra Filip Berg, Fortesa Hoti och Johannes Brost i rollerna. Filmen producerades väsentligen ideellt, utan externt finansiellt stöd och med mycket små resurser, och produktionsbolaget bakom filmen skötte självt distributionen för biografvisningarna som ägde rum under hösten 2013 på ett 50-tal orte

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »