Gå ned i vikt 10 centimeter på 1 timme

Kan man gå ner i vikt medans man sover, vilar eller bara tar det lugnt?

Jag har gått ner i vikt med TEI maskinen kombinerat med Lipo i dag. Jag gick ner 2 centimeter på mina armar, ben och mage dvs sammanlagt 10 centimeter om man räknar ihop allt på bara en timme. Jag trodde inte det var sant när Sofia Stenslind mätte mig före och efter för att se bevismaterialet. Det är verkligen resultatgaranti att man kan gå ner i vikt av en behandling.

Du väljer själv vilket område du vill gå ner i vikt. Jag valde armar, ben och mage. Det finns ju de som har äppelkropp dvs stor mage och smala ben. Dessa prioriterar då sin mage i stället. Mina proportioner är väldigt jämna i kroppen så jag valde alla tänkbara ställen för att fortsätta med en jämn konstruktion som möjligt.

Det finns en tjänst som heter bokadirekt och det innebär att du kan gå in och boka en tid för dig själv. Här kan du gå in och boka tid och se vilka olika metoder du kan använda.

När ni bokar tid så ska ni i meddelandefälten skriva “VECKOMAGASINET” då får ni 25 % rabatt på ordinarie pris. Det är resultatgaranti och ni kommer se resultat på bara en behandling för det har jag gjort.

Du kan få kostandsfri konsultation på Hälsokliniken i Uppsala.

Jag har nu gått en behandling och kommer ta 3 behandlingar till sedan har jag nått min idealvikt. Detta går så fort dessutom äntligen en metod som kan ge resultatgaranti.

gå ner i vikt 009
Törnrosa sov i 100 år, men jag sov bara i en timme och blev smalare på kuppen. Detta är fantastiskt att jag nu inser att det finns enklare sätt. Du ska heller inte glömma att äta rätt även om du påbörjar dessa behandlingar.

 

gå ner i vikt 003
TEI maskinen

 

gå ner i vikt 004
Lipo maskinen

 

gå ner i vikt 002
Här penslar Sofia plattorna som ska sättas på mina armar, ben och lår de områden jag vill gå ned i vikt. Det du gör är att väljer hur du vill forma kroppen.

 

gå ner i vikt 011
Sofia mätte mig före och efter behandlingen och jag har aldrig förut varit med om att något fungerar efter en behandling.

 

Lämna ett svar

Translate »