Bröllop & gå ner i vikt med attraktionslagen

Jag ska berätta för er hur man kan gå ner i vikt med attraktionslagen

Det var länge sedan jag var på ett bröllop sist. Den sista bröllopet jag var på var Sabina Bergstedts bröllop som är min brorsdotter.  Det enda som behövs för att vara festklädd är att håret måste vara i perfekt kondition och att jag måste ha perfekt smink. Det här med kläder är det minsta bekymret. Han man helt fel smink eller att hårets känns som en sopkvast då blir man på dåligt humör hela dagen. Inget kan heller bli så fel som när man känner att sminket inte sitter som det ska.

gå ner i vikt med attraktionslagen
Jag bytte om flera gånger innan jag kunde bestämma mig för hur jag skulle vara klädd på bröllopet.

 

 

Till mat fick vi god kött med sallad och potatisgratäng. Bordet var uppdukat med smårätter som jag åt så jag var ganska mätt när middagen serverades. Det bjöds även på kaffe och jag hann ta mig en kopp kaffe också innan jag åkte hem. Det är alltid samma gäng man möter när man är på bröllop och för mig är det som att möta nya människor hela tiden för jag har svårt att minnas ett ansikte om jag inte har sett personen på länge. Det jag har kallas för att vara ansiktsblind och det är ett handikapp som är en följd av mitt handikapp p.g.a. av min dyslexi.

Att gå ner i vikt med attraktionslagen

Jag har gått ner ca 14 kg och fick frågan av många gäster hur jag hade burit mig åt. Det kan vara svårt att förklara attraktionslagen för folk som inte är insatt i ämnet. Att gå ner i vikt med attraktionslagen är enklare än att följa massa dieter. Vikt handlar om ditt psyke och inte om hur du äter eller hur du rör på dig. Det finns folk i USA som kallar sig för luftianer som är överviktiga, men de äter absolut ingenting. De tittar in i solen några timmar per dag och på så sätt stannar deras kropp upp. Dvs hela systemet slutar att fungera. Detta är psykiskt hur vi går upp i vikt. Varför kan vissa äta som en häst och vara smala medans vissa äter ingenting, men är överviktiga? Om du tror att du går ner i vikt av en viss mat då blir det din sanning och din kropp kommer att svara på det. För vad du än tror så kommer attraktionslagen att konstant bekräfta hur rätt du har oavsett vad du tror. Om jag tror att jag kan gå ner i vikt med att äta bakelser hur ofta jag vill så kommer jag att gå ner i vikt.

Lämna ett svar

Translate »