Fröken Arvidson granskar min shopping bag

Jag har nyligen sett filmen “en shopaholics bekännelse” som handlar om en bimbo som ändå har affärssinne. Här nedan ser ni hur Maria Arvidson en borgarflicka kan konsten att shoppa. Hon är väldigt lik mig i sina vanor dvs vi båda lider att köpmani av vackra kläder.

blondinbella isabella löwengrip blogg

Hon känner och klämmer på Kappan.

blondinbella isabella löwengrip blogg

Hon beundrar fordret.

blondinbella isabella löwengrip blogg

Denna kappa har jag köpt på fashionista och Maria bara älskade den. Jag åkte nära hennes hem för att hon skulle komma ut och poängsätta kläderna jag hade handlat. Får man 5 stjärnor av 5 möjliga av Maria, ja då har man lyckats hitta det bästa på marknaden.

4 comments / Add your comment below

  1. Vad sliten och härjad din väninna ser ut? har hon gått igenom ett världskrig???? Kappan var fin! lite mer personlig stil! Kommer nog att klä dig!

  2. Hej Anne – skriv att " Nästan världskrig . Hon hade infleúensan. Hade 50 i sänka och hög feber – hade varit på sjukan och fått medicin. " Men vackra inköp fick henne på gott humör "

    Dessa elaaka JÄVLAR ! Kul at någon märkte att jag såg / var härjad = sjuk !!!

Lämna ett svar

Translate »