27 comments / Add your comment below

 1. Följa hur du lyckas vidare med dina anmälningar…..

  Fick du inte ut ditt socialbidrag denna månad?????

  Hänger du ut någon här på internet med namn, anklagelser riskerar du själv att bli anmäld.

 2. Får en känsla av att du trampat "i klaveret" och gjort bort dig på något sätt. Följer med spänning vad dina anmälningar leder till………

 3. Allt om Emily Frida

  Man ska inte underskatta den där Emily, hon är roligt och medial på riktigt, ser från avstånd hur en människa ser ut. Det var som fan, jag kan inte förstå hur hon kunde beskriva mig så bra i detalj. Hun verkar ha bra kontakt med andevärlden. Jag tror inte att hon smygtittade genom mitt sovrumsfönster, då skulle hon berätta andra detaljer som hon aldrig skulle missa trots att hon är lite egendomlig. Eftersom Anne är medial, försöker hon också spela en medial personlighet och inbillar sig saker. Är hon inte lite inbilsk och osäker? Good luck Emily.

 4. Ge inte upp Anne, ge dem vad de förtjänar. Vem det än är tycker jag att du ska hänga ut henne naken. Svartmåla henne från topp till tå och du kommer att få många med dig som ser till att hon blir av med tjänsten.

 5. Arbetsrättsligt har du lagen på din sida. Du har inget att oroa dig för. Vänta med att hänga ut tills du ser vad som händer med anmälan. Don't you dare negotiate without your lawyer. Älskar och saknar dig. Känns som ljusår sedan vi sist sågs.

 6. Det är Emily som spelar medial, du ska inte ta åt dig allt som skrivs, läs min kommentar en gång till, då förstår du bättre.

 7. Ge kommunal anställda kärringen på käften om hon nu har behandlat dig dåligt inför andra.

  Jag har fått höra hela din historia och jag jobbar själv på Uppsala Kommen. Jag vet mycket väl vem C. W är och hon ogillas av många kan jag säga dig. Jag har mer att berätta om henne till dig som du kan använda emot henne då är hon totalt borta ur spelet. Rätt åt henne så falsk och äcklig som hon har varit mot dig.

 8. VEM DET ÄN ÄR ANNE SÅ STÅR VI ALLA PÅ DIN SIDA

  HEJA ANNE GE DEM VAD DE TÅL

  BE OM SKADESTÅND OCKSÅ FÖR ÄREKRÄNKNING OCH FÖRLUST AV ERSÄTTNING I FORM AV LÖN

  DU KAN FÖRPESTA DENNA ÄCKLIGA KÄRRING TOTALT OM DU VILL

 9. jag var bara ärlig. & det är snällt att vara ärlig, bättre än dom som låtsas att det ser bra ut när det inte gör det.

  & du förresten, det är andra gånger du påpekar det. jag har skrivit in rätt adress, det är bara att på din sida så faller http:// bort. and so fuckin' what om det faller bort? det är väl snarare mitt problem & inte ditt. eller hur?

 10. Hej min kurd. Den sista bilden var ,kanon. Spar den , du ser riktigt grym ut på den. Spar den.

  Snäll a mitt liv är fullt av antirasiter. Och jag bara dör

Kommentera