Första dagen på skrivgarage med författaren & regissören Anette Skahlberg

Jag har börjat kursen för att jag tillsammans med Marica Eriksson kommer att skriva en bok tillsammans.

Skrivgaraget började egentligen i måndags, men jag hade ett stort affärsmöte hemma då så jag fick börja delta på tisdagen. I dag onsdag blir det 3:e och sista dagen för denna kurs. De har en fin restaurang på radisson blue hotel och jag tog med mig maten upp i konferenssalen. Tiden gick snabbt ska ni veta inte visste jag att man kunde ha det så roligt på en kurs.

Kostnad för 3 dagar är 4 600 kr och jag kan säga att det är värt varenda krona. Du lär dig för livet hur du ökar din kreativitet.

radisson blue hotel
Vi var i konferens rummet en trappa upp på Radisson Blue Hotell på Stations Gallerian i Uppsala.

 

 

 

 

 

 

 

 

radisson blue hotel
Den första uppgiften vi fick göra var att börja på en saga och sedan gå runt i gruppen och hitta på en varsin mening till denna saga. Det kändes som roliga timmen i skolan fast på en högt pedagogisk nivå. Höjden av att blanda nytta med nöje och få denna kunskap som varar för evigt. Jag hade aldrig klarat mig utan denna kurs om jag ska skriva en bok.

 

 

 

 

 

 

 

 

radisson blue hotel
Marica Eriksson kom dit med sin bil som ni kan se på bild. Hon lämnade över några kapitel ur vår bok som vi ska skriva tillsammans. I ett av kapitlen kommer även självaste författaren & regissören Anette Skahlberg att få vara med.

 

 

 

 

 

 

 

 

radisson blue hotel konferens
Vi fick även öva upp vår kreativa förmåga genom att välja ut 4 bilder i taget för att bygga upp en historia. Nu förstår jag bättre hur man bygger upp en story. Inte visste jag att det kunde vara så enkelt. Klart det blir enkelt nu när jag har fått verktyg för hur jag ska gå till väga.

 

 

 

 

 

 

 

 

radisson blue hotel konferens
Ibland behöver man en knuff i rätt riktning för att vissa saker ska lossna i hjärnan. Detta är vad Anette har gjort med mig på bara en dag.

Lämna ett svar