Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Företagsminglet på Uppsala Handelskammare

Vi träffades 4 våningar upp på Lindhals advokatbyrå där Maria Ingelsson är delägare av.

lindahls advokatbyrå uppsala
På Lindahls advokatbyrå i Uppsala har de namngivit rum med kända Uppsala torg. Det finns namn som Vaksalatorg, St Eriks torg, Stora torget, Riddartorget mm. Genialiskt att namnge efter våra egna torg.

Vi var ute på takvåningen och fick dricka champange, glass, choklad och jordgubbar. Trevlig avslutning för dem, men för mig är detta en början. Jag och min press & media ansvarige Emelie Andersson var här för första gången. Jag fick kontakt med vissa som jag kommer att träffa över en affärslunch nästa vecka. Mer om det får ni ta del av nästa vecka.

handelskammaren uppsala lindhals
Utsikten på takvåningen var fantastisk man vi vy över Domkyrkan, Carolina Redeviva och Uppsala slott.
press sociala medier
Min kära press och media ansvarige Emelie Andersson från bloggen mediamamman.se

I höst kommer Maria Ingelsson att bjuda in oss i ett nätverk som handlar om ledarskap. Detta blev både jag och Emelie intresserade av. Vi kommer även att delta i höst på Handelskammaren i Uppsala.

handelskammaren uppsala
Emelie blev också väldigt imponerad över den fantastiska utsikten över Uppsala.

Nu ska jag i väg och träffa UNT chefen Hanna Stjärne.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »