företagslån

Det här inlägget är ett sponsrat inlägg

Att vara egenföretagare kan vara både fantastiskt härligt och fantastiskt jobbigt på en och samma gång.

För alldeles för många människor kom covid 19 och stal hela brödfödan. Då kan man behöva ett företagslån. På företagslån.io kan du som företagare se olika lånegivare, summor samt återbetalningstid snabbt och enkelt.

De hjälper dig att hitta den bästa lånegivaren för dig och ditt företag och ser till att du snabbt och enkelt kan ansöka om ett företagslån.

Nu efter corona förutspås onlinebranschen att bli ännu större. Att driva en verksamhet online har många fördelar. Du behöver inte ha någon lokal med hyra, dina arbetstider kan flexa beroende på vad som passar dig och din tillvaro bäst, dina kunder behöver inte spendera timmar med att leta efter en parkering och mycket mycket mer.

Har du kanske en riktigt bra idé för en onlineaffär eller någonting annat online men inget startkapital? Då ska du surfa in på  företagslån.io och ansöka om ett lån. Du kan bland annat läsa om blancolån för företag, blancolån utan säkerhet och blancolån utan uc.

Företagslån utan krav på säkerhet

Ofta när du vill ansöka om ett lån kommer du bli ombedd att uppge någon form av säkerhet, detta är inte ovanligt utan snarare tvärtom. Bankerna behöver ha någon form av säkerhet för att veta att de kommer att få tillbaka sina pengar.
Men det finns möjlighet för företag att långa pengar utan att behöva lämna någon säkerhet. Det betyder oftast att du inte behöver pantsätta någon egendom eller bostad till exempel. Dock kan du behöva ha en borgenär som står med på låneansökan, men det är olika beroende på bank och summa.

 

Lämna ett svar

Translate »