Förenkla vardagslivet med städhjälp

Det är väldigt svårt att få ihop vardagen, oavsett hur ens livssituation ser ut och om man har familj eller inte. En sak som ofta åsidosätts är städningen och det är väldigt synd med tanke på hur trevligt det är att vistas i ett välstädat hem. Man mår helt enkelt bättre i ett rum där allt känns rent och fint. Många har ambitionen att städa ofta, gärna lite varje dag, men vardagslivet sätter stopp för det eftersom det tar upp så mycket tid. Helst vill man inte heller spendera hela helgerna då man äntligen är ledig på att städa.

Städhjälp är en perfekt hjälp för att hålla hemmet i toppskick. Förr brukade det vara ganska vanligt att ha städhjälp hemma, åtminstone hos medel- och överklassen som alltid brukade ta in hjälp som skötte hemmet. Men, det är inte bara folk som tjänar mer än medelsnittet som kan anlita hemstädare nu för tiden, för det finns många städfirmor som erbjuder fantastisk service för billiga priser.

Ett exempel är städfirman Städarna som bland annat finns i Enköping och hjälper till med alla olika varianter av städning till mycket överkomliga priser. Det går att få hjälp med allt

från dag- eller veckostädning som storstädning någon gång om året. Du avtalar helt enkelt med Städarna hur ofta du behöver städning efter ett gratis hembesök som du bokar på deras hemsida. När ni har bestämt hur ofta och vilken typ av städning du vill ha kommer ni överens om en månadsavgift. Glöm inte heller bort att du kan göra rut-avdrag på kostnaden! Det är något som Städarna gör för många av sina kunder och de kan guida dig till hur det går till. När man räknar bort rut-avdraget som man får göra varje år blir kostnaderna inte alls särskilt höga.

Städarna är Sveriges största hemservicebolag som har kontor på 23 orter, inklusive hela Stockholmsområdet. Bolaget har nästan 600 medarbetare som hjälper tusentals privat- och företagskunder varje månad. En sak som verkligen skiljer dem åt jämfört med andra städbolag är att det alltid är samma städteam som kommer hem till en. Det är verkligen bra, för många vill inte att det ska vara ett obegränsat antal okända personer som kommer in i ens bostad. Har man regelbunden städservice kan man lära känna teamet och det känns betryggande.

En annan sak som verkligen är bra är att man kan lägga till lite annorlunda tjänster om man behöver mer service än bara städning av hemmet. Till exempel är klädvård en tjänst städteamet kan utföra. Har du många plagg som måste tvättas separat, strykas eller kanske ångas kan lite hjälp göra det mycket lättare att sköta om plaggen på rätt sätt så de håller sig fina länge.

Lämna ett svar