Folk trodde att jag ville förstöra hennes heder

Denna klänning hängde på en skyltdocka och jag orkade inte leta upp den så jag klädde dockan näck och tog klänningen. Det är storlek S och det var vad jag sökte.

Medan jag klädde av den tänkte jag på dockans heder och försökte täcka den med halsduken som var på så att folk inte tror att jag har en pervers läggning om att tafsa på deras dockor.

Här täcker jag den så gott jag kan. Ser ni jag är sorten som t.o.m tar hänsyn till döda ting så god hjärta har jag.

Nedan är jag helt osminkad kanske inte märks på bild men man kan se tydligare finnar och röda partier i ansiktet på mig utan smink. Kolla klänningen sitter mycket bättre på mig än på dockan just för att jag har perfekta proportioner vilket dockan saknar.

 

Nä nu har jag varit så elak mot dockan både med dennes heder och kropp. Tänk om den dockan har kompisar och föräldrar som tänker på hur ledsen den dockan blev med mina ord? Undrar om dockan har syskon som kanske tycker att jag har varit för elak i bloggen. Visst låter det för för långsökt nästan som en saga? Det är precis så här många människors åsikter låter i mina öron när de klagar över saker jag skriver i bloggen.

Lämna ett svar