Födelsedagsfest hos grannen Sara Estifa & art clinic som har botox och juvederm

botox juvederm blogg
Kul med gäster som jobbar med botox och juvederm

Sara är en bra vän och gjorde denna överraskningsfesten för en väninna och bjöd in alla sina väninnor. Den väninnan jobbade förut med amerikanska skådespelaren Richard Chamberlaine som spelade huvudrollen i Törnfåglarna. Jag fick se bilder på dem tillsammans som var jättegammla.

Hennes väninna som festen gjordes för vill inte bli fotograferad eller nämnas i bloggen. Hon har förut även varit med en diplomat och fick jobbet på den svenska ambassaden i ett Europeisk land. Det finns mycket att berätta om henne som jag inte kan ta upp i bloggen.

Vi alla gäster satt helt tysta och lyssnade på vad hon hade att berätta om sitt liv. HOn kommer snart att skriva en memoar om sitt liv.

Nedan ser ni mig med en glad min och Nahid, Sara och Therese Schött som snart ska jobba på Art Clinic i Uppsala. På Art clinic finns behandlingar med botox och juvederm. Det finns även restylane om man hellre vill ha det.

botox juvederm
Therese jobbar med botox och juvederm

Sara och Therese som jobbar på art clinic med juvederm, botox och restylane.

restylane botox juvederm blogg
Kontakta Therese för juvederm, botox och restylane

Nahid och Giti

restylane botox juvederm
Alla är intresserade av skönhet som botox, juvederm och restylane

Från vänster: Sara, Maryam, Hertiginnan, Giti, Nahid och Feruze (som har tagit alla bilder och skickat till mig)

Sara är barnmorska
Maryam har skönhetssalong i Uppsala med samma namn
Giti jobbar med ekonomi och pendlar till Stockholm
Firuze är frisör och är under utbildning i Stockholm
Nahid har en fantastisk röst och sjöng på azeriska för oss

juvederm botox restylane blogg
Vem är inte intresserad av botox, juvederm och restylane?
restylane botox juvederm
Skönhetskväll med botox, juvederm och restylane intresserade
botox juvederm restylane
Sara jobbar också med botox, restylane och juvederm

Så fort jag klev in fick jag hjälpa Sara i köket. Jag är kreativ och titta vad jag kan skapa vackra ting med min fantasifulla hjärna. Säg finns det någon som kan göra så vackra solfjädrar av servetter såsom Hertiginnan kan?

restylane botox juvederm
Tema skönhet
blondinbella botox blogg
Botox för din skönhet
skönhet botox restylane
Vacker service i botox juvederm och restylane anda

Jag hade min cinderella klänning och tiara och hann inte fixa i ordning mitt hår. Jag tog med mig min ionic till Sara och fixade i ordning mitt hår hos henne.

botox juvederm restylane
Cinderella klänning för min mode blogg
blogg skönhet uppsala
Skönhet för blogg

 

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar