Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Fit for life WKND Acadermia skönhetsmässan i Älvsjö

Nu har jag varit på Acadermia skönhetsmässan i Älvsjömässan. Det jag gillade var att jag behövde inte alla gånger presentera mig för företagare för de visste redan vem jag var.

Egentligen heter denna mässa Fit for life WKND

Jag började med att ta ut mina pressackrediteringar för både mig och Janet Sandberg då hon anlitades av min blogg Veckomagasinet.

ackreditering
Dessa ackrediteringar hade vi runt halsen som passerkort och för att presentera oss med. Som bloggare för Veckomagasinet har jag alltid en högra hand med mig och denna gång så bjöd jag in Janet Sandberg som driver skönhetssalongen Swedish Beauty.
bloggare
De har lite överpriser i restaurangen just för att de vet att folk inte har något val. En vanlig maträtt kostar över 100 kr och jag valde vegetarisk med kyckling till. Jag älskar att äta på restaurang det är det absolut bästa jag vet.

Min klänning ovan kommer från Bik Bok som har spets både över och underdelen av klänningen. Den görs sig bäst på höst och vår, men nu kände jag för att vara en riktig bloggerska som sticker ut lite.

fit for life wknd
Från företaget Nannic fick jag och Janet varsin presentkort på ett värde av 7000 kr för att prova deras behandlingar och senare skriva om det. De var väldigt trevliga och vi fick ett mycket trevligt bemötande.

älvsjömässan

De hade catwalk också på plats och konferencier var Daniel Paris som jag inte hann hälsa på och sedan hittade jag honom inte i vimlet. Jag hade så gärna velat prata med honom.
De hade catwalk också på plats och konferencier var Daniel Paris som jag inte hann hälsa på och sedan hittade jag honom inte i vimlet. Jag hade så gärna velat prata med honom.
Härliga pepparkakor med texten "Stockholmsmässan" på.
Härliga pepparkakor med texten “Stockholmsmässan” på.

Missa inte

Den 1-2 februari är jag på en helt annan mässa med mitt företag Organic Investment AB. Nästa år så är min produkt färdig och då ska produkten lanseras på denna mässa. Jag ser verkligen fram emot att få utveckla min produkt tillsammans med min delägare Jennifer. Vi satsar bara på ekologiska och naturliga produkter. Vi bannlyser alla E ämnen, sötningsmedel och allt annat som vi vet inte är bra för någon levande organism.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »