Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Festen med Idol Erik Segerstedt

Det är två Erik som har sjungit för Hertiginnan en är Erik Segerstedt från Uppsala och den andra är Erik som har varit med i Idol som var vår hemliga gäst för festen.

Mats Erik Segerstedt, född 20 april 1983 i Dragsmark, Uddevalla, är en svensk sångare. Han har blivit känd genom TV-tävlingen Idol, sin medverkan i gruppen E.M.D. samt diverse TV-framträdanden.
Segerstedt blev känd efter sin medverkan i Idol 2006, där han slutade tvåa. Han sökte till Idol 2006 i Göteborg, och åkte först ut tävlingen i slutaudition, men fick komma tillbaka då en medtävlare hoppat av, sedan förlorade han i kvalveckan men kom med igen genom sista chansen. Segerstedt slutade trots detta tvåa, den 1 december mot Markus Fagervall.

 

Det fanns evenemang personal inhyrda för detta evenemang och maten kom från Edenbergs

Erik Segerstedt
Erik Segerstedt firades rejält
Detta är strax innan vi öppnar dörrarna för offentligheten
Erik Segerstedt
Ursäkta suddiga bilderna på Erik Segerstedt från Idol
Jag gillar när det händer saker men är noga med att befinna mig i min egen värld vad som än händer. Det var en sång jag tyckte var vacker som han spelade och har glömt vad det var.
Erik Segerstedt
Erik Segerstedt
Eriks händer när han spelade piano
Jag fick goodiebag och jag drack under tjänsten för det serverades alkohol i mängder.
Jag provade klänning och då hör jag Erik bakom mis sjunga. 4 November är det freds afton på Grand då han kommer att medverka.
Har har vi också en Erik fast Uppsalas egen kända Erik som är lite överallt och syns överallt. Denna klip tog jag när jag provade kläder på Bik Bok i Forumgallerian i Uppsala.
Sedan har vi Idol Erik som sjunger
Eriks händer

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »