Manlig skönhetsvård sprider sig

Äntligen finns det hudvård för män, för vem har sagt att männen inte bryr sig om sin hy lika mycket som oss kvinnor?

I samarbete med Glamzon

bulldog hudvård
Det är inte bara jag som behöver hudvård utan även min partner behöver det lika mycket.

Förut var all skönhetsreklam för bara kvinnor och man kunde nästan aldrig se någon reklam för män. Nu finns lika mycket reklam för män som för kvinnor då man har satsat även på manlig hudvård. Män är också lika måna om sin hy som vi kvinnor är. Äntligen tänker männen att det finns mycket att välja bland. Glamzon har dessutom en hel serie för män titta längre ned i inlägget.

Nu finns en hel serie för män på Glamazon som är en auktoriserad skönhetsbutik på nätet. Du hittar helt enkelt allt inom skönhet, kroppsvård, smink och hudvård online hos Glamazon. Mitt favoritmärke Deborah finns också på denna sida så det finns även massor för oss kvinnor på Glamzon hemsida.

bulldog hudvård
I mitt badrum hittar man bulldog hudvård också som tur är.

Perfekt namn också Bulldog

Nyttig information om Bulldog Oil Control:
Bulldog Skincare For Men lanserar en ny serie för män med fet och glansig hud. Har din partner glansig hy så blir detta perfekt för dig att ge honom i gåva. Glöm det där med att män ska ge kvinnan gåvor. Det är oftast en sak kvinnor gör för män. Såsom du vill att andra ska behandla dig behandlar du andra. Kvinnor älskar gåvor därför köper kvinnor gåvor till sina väninnor och män. Alltså fungerar inte ordspråket att behandla andra såsom du själv vill bli behandlad. En fet hy behöver produkter för känslig hy och inte tvärtom. Jag själv har fet hy och den är dessutom väldigt känslig på köpet så jag vet vad jag talar om.

Bulldog Oil control Serien innehåller:
Oil Control Moisturiser,
Oil Control Face Wash,
Oil Control Face Scrub,
Oil Control Face Mask,
Oil Control Blemish Targeter.

Lämna ett svar