Favoritsläktingar inbjudna till premiären för Pitchers

Nedan ser ni Elin, Elin, kompis samt jag och Mellis. Vi tog en selfie vid bowlingen.

Dennis är bror till Mellis och är en av teamet bakom Pitchers.

Aslihan och Mellis är släkt med mig. Aslihan blev inbjuden ända från Mersin till Helsingborg för att delta.

De gjorde den godaste Mojito med lime och mint.

En av mina kusiner Murat Karatas

Jag och Mellis som är själva ägaren till Pitchers tillsammans med sin man (min kusin)

Mina kusiner Ibrahim (ägaren) och hans bror Ismail som kom från Mersin till Helsingborg.

Elin (min kusinbarn) är jurist. Alla mina kusiner är akademiker.

Ismail är byggnadsingenjör och är den som tog efter sin pappa (min morbror) Han pappa ägde alla sommarhus för 3000 personer i Mersin som han sålde vidare till alla släktingar. Så nu är hela släkten sedan 20 år tillbaka samlade på samma sommarhus ni kan hitta i gamla inlägg hos mig. Lägger ut bilder av vårt sommarställe Mersin Mavikent

Tänk så idyllisk att du känner alla som bor i detta område. Alla är de släkt med varandra. Finns både hav och pool. Mina föräldrar åker dit till sitt sommarhus nästa månad. Alla har en varsin sommarhus och jag har haft mitt i ca 20 år nu.

Nedan ser ni alla samlade som var inbjudna med hotell, kost logi för alla favoritsläktingar. Alla vi står Ibrahim nära därför samlade vi.

Just denna sida av släkten är arvtagarna till alla husbygge i denna del av Mersin. Vi har även plastikkirurg i släkten för alla som vill operera sig och bli snyggare. Vi hoppades att han också skulle komma, men han fick förhinder.

Lämna ett svar