Få en gratis hemsida på 3 minuter

Jag har hittat en rolig sida där du kan få en gratis hemsida på bara 3 minuter.

I samarbete med Heymo sponsrad inlägg

gratis hemsida
Sitter och äter frukost just nu medans jag chattar med redaktören på Heymo. Fick superbra hjälp läs nedan mina frågor och deras svar.

Nu ska jag lära mig att använda den och ställde först några frågor till deras chatt innan jag startade. Företaget heter Heymo och de svarar inom 20 minuter. Då känns det även som om konsultationen är gratis. Bra va? Det tog inte ens 20 minuter eftersom jag ställde frågan dagtid. De svarade omgående så att jag kunde verkligen sitta och chatta samt få alla mina frågor besvarade. Snacka om bra service för någon som är nybörjare.

gratis hemsida
Tänk att få en helt gratis hemsida på bara 3 minuter.

FAQ (Frequently Asked Questions) mellan mig och Heymo angående gratis hemsida hos dem

  1. Om det är gratis vad är det då som kostar? Hejsan! Vårt startabonnemang Drömma är gratis. Med detta abonnemanget visas det reklam från Heymo på hemsidan samt att det inte går att använda ett eget domännamn för hemsidan.
  2. Om jag då skulle vilja heta veckomagasinet, hur skulle min adress se ut? Om du har ett gratisabonnemang hos oss så ser adressen t.ex. ut så här: veckomagasinet.heymo.se. Om du vill använda ett riktigt domännamn (t.ex. veckomagasinet.se) behöver du uppgradera till abonnemanget starta.
  3. Om jag skulle vilja koppla min blogg dit går det? Min blogg har adressen www.veckomagasinet.com? Om du har din blogg på veckomagasinet.com kan du t.ex. länka till bloggen från din meny på hemsidan hos oss. Du kan dock inte använda veckomagasinet.com både till din externa blogg och på en hemsida hos oss samtidigt.
  4. Hur gör jag gällande SEO dvs om jag vill arbeta upp min hemsida hos er. För enligt rön så är det nofollow på länkar jag länkar ut från en sådan sida?
    Jag förstår! Vi har i nuläget inga inbyggda verktyg för att arbeta med SEO. Vi vill förbättra hantering av SEO på hemsidan framöver. Vi har dock en video som visar vad du kan tänka på när det gäller SEO på hemsidan:
    Jag ska dubbelkolla hur det fungerar med Nofollow hos oss. Jag återkommer strax. Vi har tyvärr inte stöd för nofollow på våra länkar. Våra länkar har alltså inte den taggen.

Jag är verkligen supernöjd med snabb och ärliga svar från Heymos chatt med deras duktiga medarbetare. De får mycket högt betyg av mig. Jag försökte sedan att fixa en hemsida och jag kände att jag nog behöver lite mer hjälp för att klara av det. Jag är dyslektiker därför är jag i behov av extrahjälp.

Andra priceless bra saker med gratis hemsida från Heymo är följande:

– Heymo är enkelt och kul att använda.
– Du behöver verkligen intenågra förkunskaper eller vara en proffsig programmerare – vem som helst kan skapa en hemsida med Heymo.
– De har schyssta designförslag samt massor att välja bland.
– De har ett stort bildbibliotek med flera tusentals bilder så du slipper köpa eller ta egna.
– De har två abonnemang; ett som är helt gratis och heter Drömma (perfekt när man vill testa en affärsidé eller skapa hemsida för ett event) och ett som heter Starta och kostar 129kr/månaden för ett årsabonnemang och då får du ett domännamn på köpet (Kolla in “kom igång” på Heymo.se om du vill ha mer info).
– Om du skriver in rabattkoden “influencers” (med små bokstäver) så får du 30% rabatt vid köp av ett årsabonnemang.
– Skulle vara kul att starta abonnemanget om man får barn tex. Gör en hemsida helt och hållet som handlar om dina barn. Får du tvillingar blir det desto roligare.

5 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »