Ett gäng arga politiker hemma hos mig

I går hade jag ett par politiker hemma hos mig från olika partier. Eftersom det är val i september så uppstod en häftig diskussion.

Jag kommer både rösta i valet och kyrkovalet när det är dags igen. Inte för att jag tror att människors val gör någon påverkan. Jag tror inte att Sverige är en suveränitet och har aldrig trott det. Jag tror inte ens att medborgare i Sverige styr sitt eget land. Jag tror att Sverige styrs av mäktigare länder.

Hur mycket Sverige än vill stänga sina gränser så kommer det aldrig att gå för då förlorar man sin handel utomlands. Det är moment22 så försök komma ut ur den. Det är nästa som att jag vill hugga av min högra hand för jag är ändå vänsterhänt. Sedan när jag ska göra annat än att skriva då kommer poletten falla att jag faktiskt behövde min högra hand också. Prova hugg av en kroppsdel ni tror ej behöva. Lyckas ni utan den kroppsdelen så klarar Sverige sig utan övriga nationaliteter. Lycka till med projektet!

Kommentera