Enklaste sättet att skapa gratis hemsida

Jag har skapat en hemsida på Heymo medans jag jobbade för att det var så enkelt. Kunde lätt ta hand om kunderna där emellan.

Sponsrat inlägg i samarbete med Heymo

gratis hemsida

Du kan använda din hemsida som en portfolio om du vill. Dvs är du en modell så lägger du upp bilder av dig i olika modeller. Eller har du en söt hund som tävlar i skönhet kan du även lägga upp bilden på vovven.

Jag känner att det är för enkelt för att vara sant, men det är sant. Du behöver verkligen inga kunskaper för att hantera detta. Man brukar säga att om man förklarar så att en 7 åring förstår så förstår alla. I detta fall har verkligen alla förstått om även jag vet hur man går till väga.

gratis hemsida
Har redan lagt in mina uppgifter utifall någon skulle hitta till min hemsida.

Heymo finns massor av bilder i deras bibliotek som du enkelt kan använda dig utan när du designar din hemsida. Du behöver inte ens betala för dem. Detta är helt gratis och om du vill ha mer avancerade funktioner så kan du köpa för 129 kr i månader och den heter Drömma. Anledningen till namnet är att du kan skapa den hur du vill och drömma om en ny karriär och göra en hemsida om den. Bra va?

Nu kan du dessutom få 30 % rabatt vid köp av ett årsabonnemang om du skriver rabattkoden “influencers” (med små bokstäver) som ger dina följare 30% -rabatt vid köp av ett årsabonnemang

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »