En möhippa du sent glömmer

Jag har varit på Selma city Spa och fått en egen guidning av duktiga personalen. Det var stängt när jag kom så de öppnade för att jag skulle kunna få en guidning.

Om du dessutom är på väg att gifta dig så vore en dag på Selma Spa city något extra för dig och dina väninnor. Tänk på att det är din sista dag som singel så du är värd att bo på Clarion Hotell för att sedan på kvällen bara engagera dig i Spa.

Du hittar även en lite bar, bastu, olika behandlingar, bubbelpool och hudvård som du kan köpa. De har då bara köpt in de finaste märken tex hittar du märket Nannic här. Jag har själv provat Nannic och därför kan jag varmt rekommendera det. Här kan ni också läsa om invigningen av Selma city Spa när det öppnades och jag var inbjuden tillsammans med andra människor som var företagare, media mm.

selma city spa
Här finner du make up också och du får hjälp att hitta de färger som passar dig.

 

selma city spa
I bubbelpoolen valde jag att dricka cider och äta frukt. Jag gillar ananas så jag hade ananas i famnen som jag njöt av.
selma city spa
Världens godaste cider passade perfekt då jag skulle in i bastun efteråt. Jag var nog väldigt törstig.

Jag simmade några varv i bubbelpoolen också. Nä jag skojade bara man kan mest sitta och njuta du kommer ingen vart om du simmar för det är inte så stort.

selma city spa
Här bastar jag också för man andas bättre och går ner i vikt om man bastar regelbunden.

De behandlingar som finns är massage, en energigivande kroppsbehandling eller en renande ansiktsbehandling. För dig som inte har så lång tid till övers finns en stor mängd korta behandlingar att njuta av, eller varför inte testa på en Spa ritual.

Jag kommer att vara på konferens nu i helgen på Clarion Hotell så jag är den sorten som inte har tid med långa behandlingar och väljer de då kortare.

Missa inte!

I helgen är jag på konferens 2 dygn i sträck och därför kopplade av innan på Selma city Spa. Dvs lugnet före stormen! Jag kommer checka in i de nyrenoverade rummen också och de bilder får ni absolut inte missa. Fick en lika hög säng som Prinsessan på ärtan. Tänk att först bli behandlad som en prinsessa på Selma city Spa för att sedan få en identisk säng som Prinsessan på ärtan. Vilken tur jag har som egentligen kallades för Hertiginnan af Uppsala och sedan bli behandlad efter det tagna namnet.

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar