En film om besatthet

Jag älskar filmer som handlar om hur folk är besatta av olika saker. Det roligaste är när kvinnan är besatt av en man och han bara dissar henne om och om igen.

En film som jag såg för länge sedan handlar om en ung tjej som bara sprang efter äldre män. I filmen ville att ge en bild av att hennes pappa var upptagen affärsman så hon sökte bekräftelse från äldre män i stället. Dvs att hon sökte en pappa fast jag tycker det är konstigt att ens söka en pappa. Det är som att söka en granne på stan för att din granne är dum i huvudet. Eller att tjepa fast en smörgås på sin mage för att man är så hungrig. Jag har aldrig förstått människors psyke när de gör illa sig själva eller andra för något som har hänt dem för länge sedan.

I filmen har hon dessutom bråttom och flyttar in till honom fast att han aldrig bad om det. Hon blir bara värre och värre vilket gör att han drar sig undan mer och mer. Det bästa i filmen är när han gör slut med henne helt och hon gör allt för att få tillbaka honom. Han börjar dejta en kvinna i sin egen ålder och tar med henne till en golfklubb som han är medlem av. Helt plötsligt dyker den unga kvinnan upp som också har blivit medlem i golfklubben fast att hon innan inte var ett dyft intresserad av golf. Allt bara för att ha en viss kontroll och att kunna förfölja honom. Den golfklubben var jättefin och där fanns både hotell och cafe. De hade även en bar och restaurang samt någonstans kunde man även se en liten shoppingbutik. Jag har aldrig spelat golf men skulle vilja lära mig att spela för jag vill veta vad det är som gör att folk brinner för denna sport.

I Öland finns det en hickorygolf och där kommer du även möta på kungen sägs det för han brukar spela golf där enligt vissa rykten jag har hört som jobbar med dem. Det finns även massor av fina golfbanor i lilla Sverige. Kan även berätta att vår VD är en stor fan av golf så jag ska inte såga denna sport helt och hållet respekt för honom. Tänk hur jag skulle må om någon sågade ridsporten då jag har ridit i flera år.

Kommentera