En bild säger mer än tusen ord

Bilden nedan på mig, Daniel och Ali från Waynes Coffees konferens på Aronsborg säger mer än tusen ord. Daniel är vår produktutvecklare samt så har han fått ännu en titel.

Hur viktigt är inte sammanhållningen när man driver samma varumärke? Detta är efter en lång föreläsning då de flesta av oss badade på Spa med en drink i handen. Jag själv tog en dusch och sedan kröp under filten med några andra som hade valt bort Spa.

Jag kan bara resa tillsammans med människor som jag känner mig trygg med. På Waynes Coffee inger det denna trygghet. Man vet att man är bland släkt, familj och vänner. Vi kommer även snart bli inbjudna till Tyskland för konferens då kommer franchise tagare från hela världen. Det kommer då vara samma anda som genomsyrar hela Waynes konceptet. Självklart följer jag med även på den konferensen. Man kan säga att mitt liv delas in i före och efter Waynes och inget annat kommer någonsin att komma i närheten av denna miljö och gemenskap jag känner med Waynes family. Hos oss motarbetar vi mobbing och förtal för det är det enda sätter att lyckas med att expandera.

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar