Du får bara det du förväntar dig här i livet enligt attraktionslagen

Jag hade en gång en berömd författare Louise Minerva Li hos mig som skriver böcker om drömmar. Jag ställde henne frågan om varför vissa människor beter sig så märkligt mot mig. Jag kände att dessa märkliga beteenden inte ens hade med mig att göra då dessa människor inte ens känner mig.

Hon ställde mig bara en fråga “varför tror du att de behandlar dig dåligt”. Det svar jag gav var bara hur jag själv uppfattade mig. Jag måste ändra hur jag ser på mig själv om andra ska kunna ända sig. Det du tycker om dig själv inners inne vet folk så ändra på hur du ser på dig själv.

Upplever du också att folk går ihop och är emot dig? Då är det din energi som du bör ändra på. Öka ditt självförtroende och människor kommer att ändras mot dig eller försvinna från ditt liv. För att deras energi ska gå ihop med din nya energi finns bara två vägar att de ändras eller försinner.

Kommentera